Hej Regndrottning & Regnman & alla andra matglada
Jag har gjort en Tjälknöl
1.3 kg Herrgårdsstek ( Ska egentligen vara älgkött )
Köttet ska vara helt fryst när det sätts in i ugnen
12 timmar i ugnen på 90-100 grader
Flyttas sen över i en lag av 5-6 liter hett vatten med en dl salt per liter vatten
Får svalna i denna lag några timmar. Skivas i tunna skivor
http://mat.svaneholm.org/#9.0
Har flyttat bilden från mitt webbhotell.
Hoppas att det funkar.
Meatman
Jag har gjort en Tjälknöl
1.3 kg Herrgårdsstek ( Ska egentligen vara älgkött )
Köttet ska vara helt fryst när det sätts in i ugnen
12 timmar i ugnen på 90-100 grader
Flyttas sen över i en lag av 5-6 liter hett vatten med en dl salt per liter vatten
Får svalna i denna lag några timmar. Skivas i tunna skivor
http://mat.svaneholm.org/#9.0
Har flyttat bilden från mitt webbhotell.
Hoppas att det funkar.
Meatman