Välkommen till ACB. Förändring av forumet kommer att ske under februari månad.
För att det ska bli så trivsamt som möjligt så följ forumets regler. Ju fler vi är på forumet ju roligare kan vi ha det. Hjälp därför till att sprida vår existens till vänner och bekanta, samt sidor du besöker.
Mvh Sebastian

Join the forum, it's quick and easy

Välkommen till ACB. Förändring av forumet kommer att ske under februari månad.
För att det ska bli så trivsamt som möjligt så följ forumets regler. Ju fler vi är på forumet ju roligare kan vi ha det. Hjälp därför till att sprida vår existens till vänner och bekanta, samt sidor du besöker.
Mvh Sebastian

Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Trött på all censur? Då har du kommit rätt.


    Skärpning, mejeriindustrin.

    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-29, 15:38

    Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan


    Senast ändrad av Infra den 2016-01-29, 15:58, ändrad totalt 1 gång
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-29, 15:53

    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-29, 15:59

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-29, 16:52

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår, de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-29, 19:51

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy
    Secrist
    Secrist

    Antal inlägg : 32216
    Join date : 09-02-24
    Ort : Falkenberg

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Secrist 2016-01-29, 20:17

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy

    Det hade nog varit spännande att se dig sköta ett mejeriföretag. Endast en smak på yoghurten (naturell) och ingen reklam. Laughing

    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-29, 20:23

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans när korken ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy
    Som sagt du förutsätter att människor är korkade, att de inte kan motstå reklam osv.

    Det blir på detta sättet att du tydligen vill ha att det bara finns en sorts mjölk från en leverantör, en sorts ost ,
    Ingen färdigmat.
    Enbart en modell av kläder som Mao införde.
    Är det sådant du efterfrågar?
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-29, 20:29

    Secrist skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy

    Det hade nog varit spännande att se dig sköta ett mejeriföretag. Endast en smak på yoghurten (naturell) och ingen reklam. Laughing

    Vet du vad jag tänkte skriva mot slutet redan innan inlägget var färdigt? Jo; så här: "Nu kommer SDSecrist strax ondgöra sig över mitt hat mot mejerier och mjölkbönder." sunny
    redalert
    redalert

    Antal inlägg : 13972
    Join date : 10-01-27

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  redalert 2016-01-29, 22:42

    Infra skrev:
    Secrist skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy

    Det hade nog varit spännande att se dig sköta ett mejeriföretag. Endast en smak på yoghurten (naturell) och ingen reklam. Laughing

    Vet du vad jag tänkte skriva mot slutet redan innan inlägget var färdigt? Jo; så här: "Nu kommer SDSecrist strax ondgöra sig över mitt hat mot mejerier och mjölkbönder." sunny

    Du är en tvättäkta socialist ut i fingerspetsarna Joakim. No tongue affraid
    R.O.F.L
    R.O.F.L

    Antal inlägg : 8085
    Join date : 09-02-26

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  R.O.F.L 2016-01-29, 23:12

    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Secrist
    Secrist

    Antal inlägg : 32216
    Join date : 09-02-24
    Ort : Falkenberg

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Secrist 2016-01-30, 01:07

    Infra skrev:
    Secrist skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy

    Det hade nog varit spännande att se dig sköta ett mejeriföretag. Endast en smak på yoghurten (naturell) och ingen reklam. Laughing

    Vet du vad jag tänkte skriva mot slutet redan innan inlägget var färdigt? Jo; så här: "Nu kommer SDSecrist strax ondgöra sig över mitt hat mot mejerier och mjölkbönder." sunny

    Nja, nu vet det inte riktigt det jag skrev. Snarare att om du tog över ett mejeri så skulle de aktierna falla fortare än Framfab. Laughing
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-30, 13:12

    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-30, 13:15

    Secrist skrev:
    Infra skrev:
    Secrist skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfumderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskyga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan
    Enda anledningen att de gör det är att folk köper det..
    Hade det inte varit efterfrågat skulle de inte gjort det.
    Så den ducka skälla på är KONSUMENTERNA!
    Konsumenterna förleds att lita på utbudet fast det är skräpmat.
    du menar att konsumenterna är korkade som vill ha dessa produkter?
    Som sagt hade konsumenterna inte efterfrågat detta skulle de inte heller tillverkats och saluförts.
    Du förstår,  de tvingar inte folk att köpa, men de köper För att de gillar smaken, för Att det är bekvämt osv osv
    Samma sak med buteljerat vatten.
    För att inte tala om bilar, vore det interiör att köparna av desa gillar olika saker funnes det bara två modeller av ett märke, en vanlige personbil och en med lastutrymme. ..
    Vi behöver väl inte hundratals olika bilmärken och modeller eller hur?

    Kläder är en annan sak. ...
    Tycker jag känner igen detc där lite  detc testades väl av några kommunistdiktaturer.
    Som vanligt när du ska försvara orimligheter så tar du
    gott stöd av en god portion självbedrägeri. Vad tror du reklam
    används till, exempelvis. Tror du det är "efterfrågan" som
    styr reklamutbudet. Nej - reklamen skapar behov.

    Slå upp "Vi som tycker att det är för mycket reklam
    på tv 4" på Fejsbook, och roa dej med att räkna med-
    lemmar i denna  grupp. Inte en enda käft av dessa
    efterfrågar reklam.

    Nej du. Det är knappast efterfrågan som styr utan
    Mammon. De gånger jag till min fasa upptäcker att
    jag köpt kolsyrat vatten med smak så handlar det
    om rena misstag.

    Senast i går släpade jag trosviss hem en flaska
    Tonic water. Jag hade letat överallt på utsidan av
    flaskan  men helt och hållet missa den eftersökta
    infon. Skiten innehöll kinin och smakade apa. Jag
    vaskade alltsammans på stående fot när korken
    ändå var av.

    Du tog upp det: vatten på flaska. Alla dessa smaker,
    den ena äckligare än den andra är ju rena försåts-
    mineringar.

    Jag går så långt så jag påstår att tillverkare och
    handlare försöker prångla ner dessa konstgjorda
    produkter i matkassarna genom att om möjligt dölja
    produktens smaksatta natur.

    Tidigare har jag från en affär i närområdet av rena
    misstag släpat hem filmjölk som har stått på ett sånt
    sätt i disken att bara "Original - filmjölk" syns för
    kunden. När man kommer hem och smakar så sma-
    kar "filmjölken" sött + ett smakämne. Fy fan.

    I flera år nu har jag undrat när luften vi andas ska
    smaksättas? Som du vet så finns ingen efterfrågan
    efter detta.

    Kanske kan astmatiker få agera försökskaniner där
    man kan smaksätta deras syrgas. Alltid kan det väl
    bli några kronor till nån förslagen krämare.

    "Ska det vara banansmak eller Mango?"
    Very Happy

    Det hade nog varit spännande att se dig sköta ett mejeriföretag. Endast en smak på yoghurten (naturell) och ingen reklam. Laughing

    Vet du vad jag tänkte skriva mot slutet redan innan inlägget var färdigt? Jo; så här: "Nu kommer SDSecrist strax ondgöra sig över mitt hat mot mejerier och mjölkbönder." sunny

    Nja, nu vet det inte riktigt det jag skrev. Snarare att om du tog över ett mejeri så skulle de aktierna falla fortare än Framfab. Laughing
    Nu var det ju inte min intention att citera dej direkt.
    Jag vet bara att av hävd anser du mej hatisk mot
    företeelser som är skeva, orättvisa eller åt helvete
    vänt. Trodde att du kanske skulle reprisera ditt
    angreppssätt.
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-30, 16:04

    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-30, 19:45

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-30, 21:27

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-31, 12:53

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Beträffande smöret håller jag med dej. När det gäller att dricka mjölk
    är det väl inget livsmedel för en vuxen karl.
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-31, 13:04

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Beträffande smöret håller jag med dej. När det gäller att dricka mjölk
    är det väl inget livsmedel för en vuxen karl.
    Mjölk används i matlagning, i såser, i bakning osv osv
    Och om du inte visste det så är smöret en mjölkprodukter.
    Mjölk ha du även i ex choklad.....
    Inget för en vuxen karl, är du någon som har bestämmanderätt om vad som är bra osv?
    Riktigt kall fullmäktige direkt från bondgården är gott!
    Men du dricker förstås bara rent vatten utan tillsatser.
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-31, 14:18

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Beträffande smöret håller jag med dej. När det gäller att dricka mjölk
    är det väl inget livsmedel för en vuxen karl.
    Mjölk används i matlagning, i såser,  i bakning osv osv
    Och om du inte visste det så är smöret en mjölkprodukter.
    Mjölk ha du även i ex choklad.....
    Inget för en vuxen karl, är du någon som har bestämmanderätt om vad som är bra osv?
    Riktigt kall fullmäktige direkt från bondgården är gott!
    Men du dricker förstås bara rent vatten utan tillsatser.
    Påståendet om livsmedel för vuxna karlar var
    främst ett försök till en taskspark. Ska jag använda eller dricka
    mjölk vilket blir allt sällsyntare så väljer jag den fetaste mjölken
    ty den är inte fabricerat för att slå sönder fettkristaller utan
    i den mjölken ligger kristallerna rena och hela. Konstgjort
    spjälkade fettkristaller i mjölk har en sällsam förmåga att
    tränga igenom tarmväggen. Det gör magen och därmed hela
    människan störd, rent funktionellt.
    Very Happy
    Sniperace
    Sniperace

    Antal inlägg : 32946
    Join date : 09-02-16
    Age : 65

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sniperace 2016-01-31, 14:36

    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Beträffande smöret håller jag med dej. När det gäller att dricka mjölk
    är det väl inget livsmedel för en vuxen karl.
    Mjölk används i matlagning, i såser,  i bakning osv osv
    Och om du inte visste det så är smöret en mjölkprodukter.
    Mjölk ha du även i ex choklad.....
    Inget för en vuxen karl, är du någon som har bestämmanderätt om vad som är bra osv?
    Riktigt kall fullmäktige direkt från bondgården är gott!
    Men du dricker förstås bara rent vatten utan tillsatser.
    Påståendet om livsmedel för vuxna karlar var
    främst ett försök till en taskspark. Ska jag använda eller dricka
    mjölk vilket blir allt sällsyntare så väljer jag den fetaste mjölken
    ty den är inte fabricerat för att slå sönder fettkristaller utan
    i den mjölken ligger kristallerna rena och hela. Konstgjort
    spjälkade fettkristaller i mjölk har en sällsam förmåga att
    tränga igenom tarmväggen. Det gör magen och därmed hela
    människan störd, rent funktionellt.
    Very Happy
    Helt klart är mjölk direkt från bonden bäst!
    Infra
    Infra

    Antal inlägg : 29644
    Join date : 09-03-11

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Infra 2016-01-31, 14:38

    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    Sniperace skrev:
    Infra skrev:
    R.O.F.L skrev:
    Infra skrev:Vad fan har det tagit åt mejeriindustrin? Det som föranleder frågan är
    alla överlastade mjölkkylar i vilken matbutik som helst i Stockholmsområdet.
    Utan att åka runt och titta så gissar jag att det ser likadant ut på andra håll i landet.

    En stackars sate (likt mej själv) som endast önska köpa en enkel yogurtförpackning
    blir smått förvånad över alternativen. "Naturell yougurt med banansmak, utan laktos"
    kan det st娨 eller "Naturell lättjuogurt med vaniljsmak med laktos" på en annan.
    Dom som äter laktosfri mat (det är jag säker på) skulle bli bra i magen om de gav
    fan i att äta all denna skräpmat som kyldiskarna är fullmatade av. "Vad är detta"
    frågar sej vän av ordning efter att konfunderad ha stått framför ett sånt här köld-
    utrymme en stund och kliat sig i huvet.

    Det finns ett enda ord för eländet: SKRÄPMAT! Varför tar man annars en fullvärdig
    naturprodukt och efterfabricerat ett antal gånger för att fullkomligt
    demolera usprungsprodukten. Alla dessa sötsliskiga, utspädda soppor som
    man inbillar konsumenterna är "EKO" eller "Lätt-". Det är ju så jävla äckligt så det
    är inte sant. Och detta fabricerade slabb ger vi våra barn. Fy fan.

    Utbudet toppas av en otrolig mängd främmande mejerier, Skånskt, Arla, Valjo, G, Coop,
    o.s. v i all oändlighet. Den förvirrade muttrar : "denna förbannade valfrihet" . Hur kan
    man ta bakteriesatt, äkta Yogurt och sprutar ner socker i den - först och främst.
    Sedan sprutar man in smakämne som varken varit i närheten av vaniljstänger eller
    banan för att konstla till det ännu mer. Om jag ska köpa yogurt så väntar jag att
    få med mej hem en syrlig produkt, inte en sötsliskig produkt som jag lika gärna
    kan ha tillgodogjort mej framför godishyllan

    Köp mandelmjölk, osötad. Bäst för hälsan.
    Hörde att mandel importeras från California. För att producera 1 mandel
    går det år 4 l grundvatten. Grundvattentäkterna börjar sina sen länge
    i hela området. Kanske bättre för hälsan på sikt att dricka vatten direkt
    i stället?
    det går också åt otroliga mängder vatten att producera havremjölk.
    All gröda behöver mycket vatten, många somrar töms vattendrag av vattenytan för bevattning av fält där det odlas mat.....
    Vem dricker havremjölk? Inte jag i alla fall.
    Oatley säljer enorma mängder av den, kanske reklamens makt där de lurar människor köpa denna?
    Själv dricker jag riktig mjölk, köpt direkt från bondgården! Och jG använder också riktigt smör istället för det där jävla margarinet.... plus en hel del olivolja.
    Beträffande smöret håller jag med dej. När det gäller att dricka mjölk
    är det väl inget livsmedel för en vuxen karl.
    Mjölk används i matlagning, i såser,  i bakning osv osv
    Och om du inte visste det så är smöret en mjölkprodukter.
    Mjölk ha du även i ex choklad.....
    Inget för en vuxen karl, är du någon som har bestämmanderätt om vad som är bra osv?
    Riktigt kall fullmäktige direkt från bondgården är gott!
    Men du dricker förstås bara rent vatten utan tillsatser.
    Påståendet om livsmedel för vuxna karlar var
    främst ett försök till en taskspark. Ska jag använda eller dricka
    mjölk vilket blir allt sällsyntare så väljer jag den fetaste mjölken
    ty den är inte fabricerat för att slå sönder fettkristaller utan
    i den mjölken ligger kristallerna rena och hela. Konstgjort
    spjälkade fettkristaller i mjölk har en sällsam förmåga att
    tränga igenom tarmväggen. Det gör magen och därmed hela
    människan störd, rent funktionellt.
    Very Happy
    Helt klart är mjölk direkt från bonden bäst!
    Japp.

    Sponsored content

    Skärpning, mejeriindustrin. Empty Sv: Skärpning, mejeriindustrin.

    Inlägg  Sponsored content


      Aktuell tid och datum: 2021-03-04, 15:33